петак, 4. септембар 2015.

My morning school routine

Kao sto sam naslov kaze, danas cu vam opisati kako ja provodim svoje jutro kada krene skola.
Cim ustanem namestim krevet i operem zube. Znam da vecina ljudi vise voli da pere zube pre dorucka, ali ja vise volim posle.




 Ako prethodno vece nisam odlucila sta cu da obucem, izaberem kombinaciju za skolu i spakujem knjige. Ja ne volim da doruckujem rano, tako da samo popijem solju caja ili cokoladno mleko i pojedem neke keksice i to je to (zaista nemam apetita ujutru).



 Onda spremim uzinu ili uzmem novac ako zelim da je kupim u skoli. Znam da se neka deca stide da nose uzinu od kuce, ali to uopste nije glupo. Time cete se i nahraniti zdravo, a i ustedeti roditeljima novac :) Imam srece sto mi je skola zaista blizu (umerenim hodom desetak minuta), pa mogu da spavam malo duze od mojih prijatelja, koji su od skole udaljeni 1000km :D



Domaci zadatak nikad ne radim ujutru, zato sto tada ne vidim nista pred sobom koliko mi se spava (ne bi primetila ni da je slon stao ispred mene :D ).
Ne radi domaci zadatak ujutru, pred polazak u skolu. 

Malo sam promenila sliku sa interneta i dodala natpis i dobila sam poucnu izjavu :D Hahaha zezam se malo.

To bi bilo to. Ovako otprilike izgledaju moje navike tokom jutra, znam da je post kratak, ali ovako zaista izgleda moja jutarnja rutina.

14 коментара:

  1. Odlican post. Tako izglda i moja jutarnja rutina, samo sto ja nemam vremena za dorucak apsolutno nikad.
    livemworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Supeeer post :* Ako želiš pogledaj moj blog i ako ti se sviđa stisni follow. Unaprijed hvala. <3 http://fdiarybyz.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. I ja volim da perem zube posle doručka, zato da mi mint ukus ne 'pokvari' apetit ;) Pratim preko gfc pa ako hočeš, možeš uzvratiti :) xx Maja
    ❤ http://majasmuffin.blogspot.si/

    ОдговориИзбриши
  4. Nice post!

    Would you like to follow each other? If yes, please follow me and let me know with a comment in my blog. I follow you back as soon as I see it.

    Kisses
    http://veronica-mangojuice.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши