уторак, 22. септембар 2015.

Frizure za skolu :)

Ovih dana imam jaku zelju da napravim neku lepu i modernu frizuru za skolu, zato sto skoro uvek kosu drzim pustenu i stvarno mi je to dosadilo. Internet je prepun ovakvih ideja i zaista sam se jedva odlucila koje ideje vama da pokazem, posto su sve preslatke. Inace, u zadnje vreme obozavam masnice (na gardeobi, na kosi, ma svuda :D), pa se nemojte cuditi ako ima malo vise frizura sa masnicama :D

1) Obazavam pletenice, a ovakva pletenica u stranu je toliko jednostavna, a prelepa i na slici se vidi da su jako popularne i u svetu poznatih :D




2) Kao sto sam rekla, post ne moze proci bez neke fizure sa masnicom :) Ova frizura mi se mnogo svidja i definitivno moram da pokusam da je napravim (a da cu uspeti, u to ne verujem :D).




3) Sledeca je frizura jeste obican poluzavezan rep. Frizura je toliko jednostavna, a tako neodoljiva. Posebno je korisna kada imate fizicko, zato sto vam tada kosa nece padati na lice, a i izgledacete lepo.




4) Ne znam za druge, ali ja obozavam pundje. Masnica je razbila monotoniju :D




5) Ne znam zasto mi se ova frizura toliko svidja, ali ima nesto u njoj cemu ne mogu da odolim :D Zaista je preslatka, ali za nju je potrebna dosta duga kosa, pa ja necu moci da je napravim, zato sto je moja kosa malo iznad ramena.




6) I poslednja frizura jeste stvarno jednostavna za pravljenje, trebace vam samo pet minuta, pa je zato savresena za one dane kada nemate mnogo vremena za spremanje, a zelite da izgledate lepo :) 




Nadam se da vam se post svideo. :)
A sada jedno pitanje za vas:
Koja vam se frizura najvise dopala i da li volite da pravite frizure za skolu? <3 :)

6 коментара: