петак, 18. септембар 2015.

Napravi sama nakit :)

Pre nego sto predjem na danasnji post, zelim da vam se izvinim sto ovoliko dugo nisam pisala, ali od kako je skola pocela zaista nemam dovoljno vremena. Ovo stvarno nije lazan izgovor, bukvalno ucim od jutra do mraka i stvarno sam zatrpana obavezama. Nadam se da mi se ne ljutite i da razumete moj razlog. Pa da predjemo na post :)

Ovako, ja obozavam nakit, tako da sam danas dosla na ideju kako da same napravite nakit. Oprostite sto ce biti malo vise ideja za narukvice, ali prosto ne mogu da im odolim :D

1) Ova narukvica me se mnogo dopada, ali nisam sigurna du umem da je napravim :D Za nju vam je potrebna samo jedna pertla u lepoj boji. Nadam se da cete postupak da razumete sa slike.



2) Za ovu narakvicu potrebna vam je jedna trakica, perlice i lepak. Veoma lepa narukvica i ako zelite mozete je pokloniti najboljoj drugarici, sestri ili kome god zelite.







3) Sledeca ideja je najprostija od svih do sada. Potrebna vam je plasticna flasa i tkanina sa lepim motivom, a ostalo je objasnjeno na slici :)



3) A sada i jedna jako sipmpaticana ogrlica. Za nju vam je potreban neki kljuc koji vam vise ne treba, lak za nokte i zlatni ili bilo kakav drugi lancic. 



4) Poslednja ideja jeste prsten od zice. Postupak je jako jednostavan. Samo pratite sliku i sve ce vam biti jasno. Od materijala treba vam jedna zica u boji i to je to :)


To bi bilo to za danasnji post. Pozadrav svima do narednog posta <333

15 коментара:

  1. Prelep post napravicu nesto od ovoga bas mi se dopada<33

    ОдговориИзбриши
  2. Super post,ove ideje ce mi super docii <3!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Cool post:)<3
    http://livinlikeaileen.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Sjajne ideje! :)
    Check out my new post:
    http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/2015/09/nesto-malo-o-modi.html
    and please follow my blog:
    http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Super je ovo sa kljucom,
    Ako zelis da se medusobno pratimo. zaprati me i ja cu ti uzvratit

    http://tajfunblog.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
  6. Great post, and amazing photos ! ♥
    What about following each other ?
    Best, Malwina
    ♥ my blog ♥

    ОдговориИзбриши
  7. Super post kao i ideje, pogledaj i moj blog i zaprati me ako zelis, ja tebe vec pratim :) http://everythinggirlneedstoknow.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши