понедељак, 28. септембар 2015.

Outfit za jesen :)

Za danasnji post ne postoji poseban uvod, posto se iz samog naslova vidi tema danasnjeg posta. Kao sto znate jesen je stigla, a sa njom i hladnije vreme. Majice ce zameniti dukserice, a kratke sorceve dugacke pantalone ili farmerke. Da ne duzim mnogo, sada cu vam predstaviti najlepse kombinacije koje sam sama iskombinovala na sajtu poluvore.

1) Ova prva kombinacija je zaista prelepa i jako zenstvena. Za skolu je idelna i ako nosite nesto slicno ovome bicete u centru paznje i glavni u drustvu. Ja iskreno ne volim da budem popularna, ali nemam nista protiv toga dok je u normalnoj meri. Mada popularnost zaista moze da uobrazi svaku tinejdzerku.



2) U ovoj kombinaciji nisam stavila nikakvu majicu na slici, ali vi mozete ispod jaknice nositi neku na primer belu majicu. Ako ste malo hrabriji mozete nositi i neku majicu sa sarom. Na vama je izbor.





 
 3) Da li znate one dane kada znate da ce ujutru biti hladno, a u toku dana toplo? E ova kombinacija je savrsena za takve dane. 



4) Da li volite kombinaciju linije i tackice (jako bi mi znacilo da cujem vase misljenje o ovome)?  Ove godine je to jako kul, tako da bi bilo dobro da kombinjete linije i tackice ako vam se to dopada. Mene iskreno i nije ne znam kako odusevilo, ali me nije ni razocaralo :D 


 5) Ovo je poslednja kombinacija za danas. U pitanju je jedna potpuno opustena i lepa kombinacija. Ako vam se vise dopada, farmerke mozete da zamenite trenerkama. Kako god odlucite :)


 To bi bilo to za danasnji post. Ja se nadam da vam se kombinacije bar malo dopadaju, posto sam ih sama izabrala :D Veliki pozdrav do sledeceg posta <3 :*

7 коментара: