уторак, 1. септембар 2015.

Saveti za lepotu

Svako od nas zeli da bude lep i da ostavi dobar utisak drugima. Kada drugi vide da si cista, nasmejana i pozitivna, svakako ce imati lepo misljenje o tebi. Ja cu sada pokazati nekoliko osnovnih saveta za lepotu.

1) Najvaznije je da redovno odrzavate higijenu. Umivanje ujutru i pred spavanje mlakom vodom i sapunom za lice je obavezno, zato sto ce vam tako lice postati svezije i sva prljavstina sa lica ce nestati. Cula sam da je kozji sapun jako dobar protiv bubuljica. 




2) Koristite masku za lice otprilike jednom u dve nedelje. Masku za lice mozete kupiti, a mozete je napraviti i kod kuce.
Na primer mozete da izrezete krastavac na sitne kruzice i da ga drzite na licu oko pola sata. Krastavac ima jako zdrave sastojke koje ce vasem licu dati svezinu i sjaj.




3) Redovno jedite voce i povrce, zato sto su oni puni vitamina zbog kojih cete biti lepe i vasa koza ce izgledati odmorno.




4) Neka vam kosa uvek bude uredna. Cista i ocesljana kosa izgleda prelepo. Imajte u vidu da kosa ostavlja veoma jak utisak na druge ljude, pa zato nikada nemojte izlalaziti iz kuce sa neurednom kosom.




5) Perite zube barem dva puta dnevno. Redovno odlazite kod zubara, kako bi videle da su vam zubi u redu.




6) Mazite dva-tri puta dnevno labelo ili balzam za usne. Ono ce vase usne zastiti od pucanja i one ce ostati nezne bez obzira da li je napolju vetar ili jako sunce.




7) Vecina devojaka se stalno sminka. Malo sminke je potpuno u redu, zato sto ce nas ona ulepsati, ali ako preteramo sa sminkanjem izgledacemo zapusteno, a ne lepo. Ja iskreno ne volim bas mnogo da se sminkam, zato sto mislim da jos nisam dovoljno odrasla za sminkanje (ponekad stavim sjaj i malo maskare i to je to).
  


To bi bilo to za ovaj post. Zapamtite da je svako lep na svoj nacin i da ne treba da se stidimo svojih mana, zato sto niko na svetu nije savrsen :)

Volim vas <3 <3 <3



11 коментара:

  1. Super post, lijepo napisan :) Ako želiš pogledaj moj blog i ako ti se sviđa stisni follow. Unaprijed hvala. <3 http://fdiarybyz.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Super post,odlicni saveti <3!Samo napred <3!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Sjajan post !
    Koristila sam sapun od kozjeg mleka i mogu reci da je odlican :-)
    Pratim te na GFC, nadam se da ces uzvratiti ! :-*

    MOJ POSLEDNJI POST :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2015/09/sporty-chic

    ОдговориИзбриши
  4. Super saveti.:)
    novi post na mom blogu livemworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Dobar post!♥♥
    Kombinacija za skolu -> http://anastazijaiemma.blogspot.hr/2015/09/kombinacije-za-skolu.html


    POGLEDAJTE NAS BLOG http://anastazijaiemma.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши