недеља, 8. новембар 2015.

Serija ,,Friends'' (Prijatelji)

Serija ,,Friends'' je jedna od mojih omiljenih serija. Ovo je jedna jako zabavna, humoristicka serija sa super glumcima. Ako volite komediju, onda obavezno pogledajte ovu sjajnu seriju, verujte mi necete se pokajati :D Serija se prvi put prikazala jos 1994. godine, ali je ostala popularna sve do danas. Sada cu zapisati nesto malo o glumcima, pa ako vas zanima nastavite da citate :)






Monika Geler je previse pedantna osoba i voli da joj je sve u savrsenom redu. Ona je savrsena kuvarica i to je njen posao kojim se bavi. Kada je bila mlada bila je preeevise debela (ali stvarno PREVISE), ali posle nekog vremena postaje atletski gradjena :)










Rejcel Grin je na samom pocetku serije, malcice uobrazena bogatasica, koja ostavi muza na dan njihovog vencanja i od tada stanuje sa njenom cimerkom Monikom. Posle nekog vremena, ona pocne da se zabavlja sa Monikinim rodjenim bratom Rosom uz male prekide, ali pred kraj serije dobijaju dete.


Fibi Bufe je siroce, cija majka je izvrsila samoubistvo. Posto je nekada bila Monikina cimerka, posle toga ostala je u kontaktu sa Monikom i njenim najboljim prijateljima, kao i sa Monikinim rodjenim bratom. Fibi je masazerka, a ponekad se bavi i pevanjem (u cemu je ocajna :D).






Ros Geler je paleontolog (onaj koji se bavi izucavanjem fosilnih ostataka izumrelih zivotinja) i obozava dinosauruse. On je mnogo smesan zbog prepoznatljivog naglasavanje svake reci, pa mnogo smesno prica. Kada ga je prva zena ostavila, on je posle toga imao jos tri braka koja su trajala vrlo kratko.




Dzoi Tribijani je veliki zenskaros, kojeg bi svaka devojka pozelela. Iako nije bas najinteligentniji, on ima predivan osmeh koji osvaja svaku devojku. Njegove veze kratko traju, zato sto ne zeli da se vezuje. Moze da jede u svakom trenutku i uvek je gladan, a omiljeno jelo mu je pica. Bavi se glumom, ali nije bas mnogo uspesan u ovome, zato sto se pojavljuje samo u reklamama i nekim ne tako uspesnim predstavama. Posle dugo vremena konacno nalazi jednu malo znacajniju ulogu u ,,Sapunici''.




Cendler Bing na pocetku serije zivi sa cimerom Dzoiem, preko puta stana u kome zive Monika i Rejcel. On ima problema da pronadje dugotrajnu partnerku i ozbiljnu vezu sa njom, sve dok kasnije ne stupi u vezu sa Monikom, sa kojom se posle nekog vremena venca. Posto nisu mogli da imaju dete, a oboje su to mnogo hteli, oni odlucuju da ga usvoje :)






Zivoti ovih najboljih prijatelja su jako zanimljivi i verujem da bi svako zeleo da ima ovako dobre prijatelje, kakva je ova neverovatna sestorka :D

To bi bilo to za danas. Ako vam se dopao post, onda obavezno pogledajte ovu sjajnu seriju, jer cete dok je gledate valjati se od smeha :D

Da li ste nekada gledali ovu seriju? Ako jeste, napisite mi misljenje o njoj u komentarima :)

To bi bilo to za ovaj post i uskoro ocekujte drugi deo posta ,,Neke zanimljivosti koje verovatno niste znali :)".

4 коментара:

  1. Ovu seriju pratim jako dugo,sa mamom.Pos je baš dobar,jedino nisi napomenula kako je Ros izgledao u mladosti.Meni je bilo mnogo smešno,ali tajiće mo , za slučaj da neko ne zna :) . Mogu li i ja napraviti post o ovoj seriji,bez kopiranja tvog,naravno?

    bogdanascupcakes.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши