понедељак, 8. фебруар 2016.

Moje omiljene stvari koje posedujem :D

Iskreno, nisam znala kako drugacije da nazovem danasnji post, ali mi je ovaj naslov prvi pao na pamet. Danas cu vam pokazati koje su to stvari koje ja najvise volim i koje su meni licno najdraze. Bice tu svega - od nakita pa do nekih potpuno drugih stvari. Ne znam koliko ce vam ovaj post biti zanimljiv, ali nadam se najboljem haha :D Slike i nisu nesto, zato sto kao sto sam vec rekla u nekom prethodnom postu, aparat mi je pao i sada slika mutno. Necu vas mnogo zamajavati uvodom, krenucemo odmah sa glavnom temom posta :)

1) Prva, a mozda i najdraza stvar jeste ovaj predivan plavi novcanik sa sovicama <3 Ja sam zaljubljenik u stvari sa sovama, definitivno ih obozavam. Ovaj novcanik sam kupila pre 2-3 godine i jos uvek pamtim koliko sam se odusevila kada sam ga videla na policama u jednom veelikom kineskom trznom centru u Nisu. Ima puno pregrada za novac i zaista ga obozavam *____*



2) Druga stvar jeste jedna braon majica koju sam dobila za svoj 14 rodjendan i zaista je predivna. Prosto ne mogu da docekam leto kako bi mogla da je nosim gradom :D Nemam vise nista specijalno da kazem za nju, tako da idemo na sledecu stvar.



3) Treca stvar jesu jedni jako slatki obelezivaci za knjige. U pakovanju ih ima dva i za knjigu se zakace magnetima. Oni su mi posebno dragi zato sto sam ih kupila prosle, 2015. godine kada sam bila na moru u Grckoj prvi put (ne prvi put uopste na moru, nego prvi put u Grcku). Mnogo su zanimljivi i redovno mi ulepsavaju ucenje (da, da uz dobar materijal za rad i to je moguce :D).



4) Sledeca stvar jesu ova dva labela. Jeste da ih ima dva, ali ja cu da ih racunam kao jednu stvar zato sto su oba labela (nadam se da ste razumeli sta hocu da kazem, sve sam se spetljala :D). I jedno i drugo labelo savrseno hidriraju usne i stvarno nemaju manu. Ovo labello od vanile lepse mirise, dok labelo od cocte MNOGO, ali MNOGO bolje hidrira usne :) 

5) Peta stvar jeste ovaj presladak magnet u obliku andjela. Ja ga obozavam i ne zelim da ga zakacim na frizideru zato sto se plasim da ce se slomiti. Kupila sam ga u mom selu (zove se Vica) ispred jedne crkve, gde su ljudi prodavali suvenire povodom nekog praznika (ne secam se kog tacno). Sve u svemu, meni se mnogo dopada i bas mi je nekako drag :)




6) Sesta stvar je ova prelepa torbica, koju svakodnevno nosim sa sobom. U njoj drzim osnovne stvari, kao sto su recimo telefon, papirnate maramice, novcanik i jos neke sitnice. Kupila sam je u mom gradu kada je bio vasar i kostala je oko 300 dinara (ali nisam bas 100% sigurna oko cene).




7) Sledeca stvar je jedna savrsena knjiga ,,Pazi sta zelis... Mozda ti se i ostvari''. Ja sam nekada davno, davnooo pisala post o ovoj knjizi, pa koga zanima vise moze da pogleda na linku ispod:

http://neramisic.blogspot.rs/2015/06/pazi-sta-zelis-mozda-ti-se-i-ostvari.html




8) Osma stvar je moja omiljena narukvica (od pregrst njih haha :D). Na sebi ima sovu, a vec sam rekla na pocetku posta kako obozavam sove na drugim stvarima. Mislim da mi je mama kupila za jedan rodjendan, ali iskreno, nisam bas sigurna u to :) Jedva cekam leto i majice sa kratkim rukavima, kako bi mogla opet da nosim ovu preslatku narukvicu <3




9) Deveta stvar ce mozda zacuditi vecinu, ali ja imam jednu kutiju u kojoj imam punooo malih konjica (igrackica, naravno haha). Kao mala, ja sam obozavala konje i moja drugarica i ja smo svakodnevno kupovale konjice i menjale se duplikatima. Sada kada pogledam onoliko puno kutiju, zaista se iz sveg srca nasmejem, zato sto se setim mog detinjstva. Znaci, ova kutija mi nije toliko draga zbog igrackica, vec zbog toga sto u meni budi neke drage uspomene :)



10) I deseta, a ujedno i poslednja stvar jeste jedna kutija koju mi je na moru u Grckoj, kupila jedna mladja sestra od tetke. Jako je lepa i unutra drzim razne sitne stvari, kako ih ne bi izgubila. 




Znam da kvalitet slika nije bas najbolji, ali morala sam da ih slikam telefonom koji ima MNOGO losu kameru (na svu srecu pa postoji photoshop :D). 

Evo i nekih pitanja za vas:
1) Da li vam se dopadaju ovakvi postovi, odnosno da li su vam zanimljivi?
2) Da li i vi imate neke stvari koje su vam najdraze?


44 коментара:

  1. Predivan post draga Nera ❤️!Veoma zanimljiv post,drugaciji od drugih.Novcanicic je predivan,a i ja imam kolekciju konjica i takodje mi je veoma draga.Imam puno dragih stvari,tacnije svaka moja stvar ima odredjenu pricu ❤️!Savrsen post,kao i tvoj blog!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja zaista ne znam kako da ti se zahvalim najdraza Andjela na ovako prelepom i predobrom komentaru <333 Drago mi je sto imas puno vrednih i dragih stvari :) Jos jednom, hvala najlepse :***

      Избриши
  2. Divan post! Sovice na novčaniku su prelepe! Ja nemam kolekciju konjića jer me to nikada nije interesovalo, ali i oni su prelepi!

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  3. Ovakvi postovi su zaista originalni i meni se jako dopadaju, nastavi da ih pišeš. :)
    Nije čudno, i ja imam kutiju sa sitnim igračkicama, a u njoj ima po neki takav konjić. :) <333
    Ovakvi postovi su prezanimljivi i obavezno nastavi da ih pišeš! - to sam već rekla, hah. :D


    eslyisworldview.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno na divnom komentaru <333 Haha, nema veze time si duplirala pohvalu, tako da jos bolje po mene haha :D

      Избриши
  4. Nero ,stvarno divan post :)
    Sviđaju mi se obeleživaci za knjige (ako nisi znala ja sam knjigoholicarka *_*).Takođe sve ostale stvarcice su predivne ♥.Moja sestra je sada 5 razred osnovne i ona isto ima milion ,ali bukvalno milion tih konjica.Hhahah.
    Btw,imam #1 Q&A na blogu,pa ako ti nije previse tesko,postavi mi neko pitanjce ;) :*
    dreamer-ana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaoj, draga Ana, mnogo si me obrodavala ovako lepim komentarom <333 I ja sam knjigoholicarka, tako da nisi jedina :)

      Избриши
  5. novcanik je preksrasan.. ovaj labelo imam i ja, savrsenog mirisa je
    odlican post
    http://tajfunblog.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  6. Dopadaju mi se ovakvi postovi,mnogo su zanimljivi! I da,i ja imam nekih stvarčica koje su mi baš drage, imaju posebno značenje za mene! Super post draga! <3

    NEW POST ---> http://staliaisbae.blogspot.ba/2016/02/forget-past.html
    NEW POST ---> http://living-like-v.blogspot.ba/2016/02/this-or-that-tag_8.html

    ОдговориИзбриши
  7. Prelep post, novcanik je presladak i ja obozavam sovice:))Ti imas zaista jako lep blog i dosta napredujes tvoji postovi su mnogooo zanimljivi i zasluzno si dosla do 90 citaoca(mada mislim da si zalsuzila vise), mnogo mi je drago sto citam ovakve postove koji mi daju inspiraciju za moje postove:))) Jos jednom veliko BRAVO,Nero:)) I da zelim da cestitam nasim fudbalerima koji su pre nekoliko minuta pobedili Ukrajinu svaka cast momci.Nadam se da se ne ljutis sto sam im cestitala na mom omiljenom blogu<33333333

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Najdraza Ana, ovo mi je jedan od najlepsih komentara koje sam ja ikada dobila na blogu :) Koliko god da ti zahaljujem, to ne bi moglo da iskaze zahvalnost koju imam prema tebi <333 Mnogo ti hvala na ovako lepoj podrsci sto se citaoca tice. Odusevila si me kada sam procitala da ti ovakvi postovi daju inspiraciju za tvoj blog, zaista umes da mi ulepsas dan :) Ma naravno da mi ne smeta, zapravo i ja sam ponosna na njih, kao i na to sto imam oavko verne citaoce, poput tebe <333 Takodje, moram da dodam da je i tvoj blog jedan od mojih omiljenih blogova koje citam <333

      Избриши
  8. Odličan post :) I ja takođe obožavam sove :D I imam novčanik koji je veoma sličan tvome,jedina razlika je u tome što je moj svetlo roze boje... :)

    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  9. Post je sjajan,novcanik je presladak :*
    https://theebestofme.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  10. odličnii postovi.pisi ih cesce bas mi se svidjaju :)

    ОдговориИзбриши
  11. Odličan post, baš zanimljive i slatke stvari, i ja obožavam sovice. :D

    http://iwanttobehappybydanica.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  12. Love the Vogue T-shirt!
    I'm following you on GFC, hope you'll follow back so we can keep in touch ♥

    xx, Venetia

    Venetia Kamara | Fashion Blog

    ОдговориИзбриши
  13. Labello butter je nesto najbolje ikada, a majic koju si dobila za rodj je prosto savrsena! :D
    Zapratila sam te, pa bi bilo lepo kad bi mogla da uzvratis :) <3
    http://missbabybluelove.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo ti hvala, i na komentaru i na uclanjenju <333 Naravno da cu uzvratiti :* :)

      Избриши
  14. Labello butter imam i ja, obožavam ga. Imam i sličan novčanik koji sam takođe kupila u Nišu. Sviđa mi se tvoj način pisanja, kao i bloG, samo tako nastavi. Pratim i ja tebe sada. :)
    http://anastasijamatic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  15. Super post, dopada mi se. Moja omiljena stvar trenutno je moj planer, opsednuta sam ukrašavanjem, sređivanjem itd. :)
    Ako si za uzajamni follow, javi mi na mom blogu. :)
    Vesna - Home Chic Club
    http://vesna-kreativnostidrugesitnice.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  16. Love your selection!

    Blog: http://fiftyshadesofpink.blogs.sapo.pt/
    Instagram: @sarafqueiros

    ОдговориИзбриши
  17. Majica je vrh! Knjiga od Aleksadre Poter takođe, obožavam je! xx

    jasminadimitri.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  18. odlicnaaa siiiiiii !!!!!
    obozavamm tvoje postovee !!!!!
    pogledaj moj blog ako zelis naravno
    sarascepanovic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  19. Divan post, bas mi se dopada :-) :-*

    POGLEDAJTE MOJ NOVI POST :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/02/like-lady.html

    ОдговориИзбриши
  20. Draga moja izvini sto ti ponovo komentarisem,ali trazila sam dosta dugo tvoj mejl ,pa posto nisam nasla molim te da se ti meni javis u moj,moram nesto da ti kazem <3!Moj mejl je:adjithequeen01@gmail.com

    ОдговориИзбриши