уторак, 1. март 2016.

100 clanova na blogu jeeej + mala nagrada za sve :D

Ja ne mogu da verujem, NE MOGU DA VERUJEM da se ovo zaista dogadja!!! Evo, jos uvek gledam u delu citaoci i nisam sigurna da li je istina ovo sto vidim (100 citalaca). Moj trud se isplatio :) Ljudi, HVALA vam od srca, vi niste svesni koliko ovo meni znaci. E sad, posto ste toliko dobri i redovno mi komentarisete i citate postove, resila sam da vas malcice nagradim. Nije to neka ne znam kakva nagrada, ali morala sam da ucinim nesto kako bih vam se zahvalila sto ste me ovoliko razveselili. Razmisljala sam da organizujem jedan giveaway, ali spletom nekih okolnosti odlucila sam se za jedan drugaciji vid nagrade. Ovako, sve sto treba da uradite je da komentarisete ovaj post (komentar mora da ima 5 ili vise reci), uclanite se u moj blog (ukoliko vec niste) i dobicete jednu od tri sledece nagrade (sami birate koju nagradu zelite):

1) Promovisanje bloga u nekom od mojih narednih postova.

2) Da sam bira naslov za neki od mojih narednih postova (naslov za post pise u komentaru).

3) Da napisem opsirno misljenje o tvom blogu (naravno, na gmail-u).

Znaci, da sumiramo :D U komentaru, koji ima 5 ili vise reci ostavite broj nagrade (1,2 ili 3) koja vam se najvise dopada i ja cu vam je uskoro ispuniti :) Ne mozete napisati dva broja, vec mora samo jedan :D Nadam se da ste razumeli o cemu se radi, posto nisam bas najbolja u objasnjavanju (ukoliko niste, postavite mi neko pitanje u komentaru i ja cu vam rado pojasniti) :) Veeeliki pozdrav <333

42 коментара:

  1. Sada sam saznala za tvoj blog iii postala sam tvoj 101 citalac.Zaista imas super blog i cestitam ti na broju citalaca! ♥ Necu ucestvovati u ovome,ali ideje su odlicne.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман1. март 2016. 17:55

    Imaš presladak blog i definitivno orginalnu ideju za nagradu. Sve tri nagrade zvuče primamljivo, ali eto s obzirom da sam početnik i da mi je potrebno mišljenje i savjeti o mom blogu, biram broj 3.♥

    http://welcometoownway.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  3. Pa draga Nero, cestitam ti napokon taj broj 100 <333 Jako mi je drago sto je moja draga koleginica i sjajna blokerka za relativno kratko vreme dostigla veliki uspeh. Ti znas da imas uvek moju podrsku i da uvek mozes racunati na mene <3333 Biram broj 3 :***

    tijanaqueenoffashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Najdraza moja Tijanice, hvala ti do neba :D Mnogo mi znace ovakvi komentari puni podrske <333 Mnogo mi je drago sto mogu da racunam na tebe, divna si stvarno :) Uskoro ti saljem nagradu <3

      Избриши
  4. Evo I ja Sam se uclanila na tvoj blog. Super si, stvarno❤

    ОдговориИзбриши
  5. Evo I ja Sam se uclanila na tvoj blog. Super si, stvarno❤

    ОдговориИзбриши
  6. Čestitam ti na 100+ pratilaca, to je veliki uspeh :)
    Želim ti da još više napreduješ i da tvoj blog bude još posećeniji :)

    -----> littleboxofhappiness.blogspot.rs <-----

    ОдговориИзбриши
  7. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  8. Čestitam na 100 čitalaca, oni su više nego zasluženi!! :) :)
    Ideja je zaista originalna i divna, verujem da će se svima dopasti. :) Nisam baš sigurna za šta da se odlučim, ali evo možda 1. :) <333333333333333333333333333

    ОдговориИзбриши
  9. Draga moja čestitam ti na 100+ čitalaca zaslužila si zaista ❤️!Veoma zanimljivo ideja,izabraću broj 2 ❤️!Još jednom čestitam svaka čast,zaslužuješ mnogo više ❤️❤️❤️!

    ОдговориИзбриши
  10. Sjajna ideja zaista vrlo originalno i cestitam ti na zasluzenih 100 citalaca.<3333 Drago mi je da ti se zelja ispunila,svo vreme sam ti drzala palceve i bas mi je drago zaista si zasluzila i srecno sa daljim radom da dostignes jos mnogo citralaca i komentara biram broj 3:))I da sjajan izgled bloga bravo!
    Ana<33

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo ti hvala divna Ana <333 Obozavam da citam tvoje komentare, zaista su neverovatni :) Bas mi je drago da ti se dopada izgled bloga i da imam ovako divne citaoce bez kojih ovo ne bih postigla <3333 Nagrada uskoro stize :)

      Избриши
  11. Aiii čestitam ti od srca draga! Mnogo sam se razveselila kada sam pročitala ovaj post!<3

    Vildana from :
    http://living-like-v.blogspot.ba/2016/03/spring-outfits.html
    http://staliaisbae.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман2. март 2016. 19:45

    Uclanila sam se u tvoj blog! :) Inace,ja biram broj 1 :)

    ОдговориИзбриши
  13. Ja sam odavno posećivala tvoj blog,ali nisam se učlanila iz nekog nepoznatog razloga. To mi je promaklo. Odmah ću popraviti tu grešku. Slobodno proveri. Jako sam se obradovala kad sam videla da ovo nije klasično takmičenje jer ne bih mogla biti deo. Sjajna ideja. Volim da saznajem mišljenja blogera o mom blogu,bile to pohvale ili kritike. Pa biram broj 3 :)

    alijindnevnik.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno, ma nema veze, isti slucaj i kod mene :) I ja stvarno ne znam kako se pre nisam uclanila na tvoj blog, a uvek citam tvoje postove, zato sam se i ja uclanila na tvoj blog :) Nema potrebe da proveravam, verujem ti <333 Vazi, uskoro ocekuj nagradu.

      Избриши
    2. Pročitala sam tvoj komentar pa evo. Ovo je moja adresa : azraada7@gmail.com I da. Hvala ti puno :)

      Избриши
  14. Imaš fenomenalan blog draga Nera i želim ti da još više napreduješ i da ove brojke postanu još veće...Ja sam član tvog bloga već duže vreme i biram 3. :)

    branka.370833@gmail.com
    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  15. Mnogo mi je drago što si dostigla i trocifren broj! Svaki trud se kad tad isplati. :)Ovaj vid nagrađivanja mi se zapravo mnogo dopada, jer svakome pružiš priliku da nešto osvoji i da se još više povežete. Stvarno odlična ideja! A ja bih želela nagradu broj tri, pošto volim da dobijem sugestije.♪♥☺

    ОдговориИзбриши
  16. Odlican post draga moja <3
    Ako zelis uclani se na moj blog pa se javi da uzvratim <3
    amnafashiondiary.blogspot.ba
    Imas i giveaway na blogu, pa ako hoces ucestvuj <3

    ОдговориИзбриши
  17. Odlican blog draga! Pratim te vec od ranije na GFC i drago mi je da si presla i tih 100 pratilaca! Samo nastavi sa blogom !! <3

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  18. Cestitam draga moja! Tvoj blog je zbilja sjajan, po meni zasluzujes jos puno puno vise sljedbenika i nadam se da ces toliko i dobiti. Samo tako nastavi! Biram nagradu pod brojem 3 :)
    Pogledaj novi post kod mene: beautybyshoppingholicgirl.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnoooogo ti hvala ne ovako predivnom komentaru, divna si zaista :) <333 Uskoro ti saljem nagradu :D

      Избриши
  19. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  20. Odličan post,jako mi je drago što imaš 100 čitaoca.Čestitam od srca <3
    Stvarno to zaslužuješ svojim trudom i pisanjem <3
    Ja biram broj 1 <3
    http://doroty4.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Dorotea na ovakvim pohvalama <33333 Promovisanje tvog bloga te ocekuje u mom sledecem postu :)

      Избриши
  21. AAA You have such a pretty blog! thanks for sharing this is super fun to read. Do you want to support each others blog by following each other? Please let me know so I can follow you right back:)

    xoxo
    www.theclosetelf.com

    ОдговориИзбриши
  22. Čestitam na 100 članova.Odličan način ,kako napraviti nagradu.Odličan post,kao I blog.Učlanila sam se odavno u tvoj post,pa bili mi mogla uzvratiti?
    Moja nagrada za komentar I učlanjenje u blog,može biti I jedan novi clan na mom blogu,tako da samo se učlani u moj blog,i ništa vise nije potrebno.

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/ ---> Današnje granice "djetinjstva"

    ОдговориИзбриши