понедељак, 23. мај 2016.

The Miranda Sings Award

Caos! Kako ste mi danas? Ovako, ja se zaista izvinjavam sto ste ovoliko dugo cekali novi post, ali u tome su me sprecile skolske obaveze i neki privatni problemi. Nadam se da cete me razumeti :)

 Vi znate koliko ja volim da radim tagove, a ovaj put me je za to nominovala jedna od mojih omiljenih blogerki Vildana Šuta. Ja stvarno ne znam kako da joj se zahvalim na ovome i bas sam se obradovala nominaciji :) Stalia ima predobar blog kojeg je malo reci da ja obozavam <3 Obavezno posetite njen blog ( Living Like V i  Stalia Is BAE ) zato sto je neverovatno dobar i 100% sam sigurna da se necete pokajati. Zaista joj se od sveg srca zahvaljujem <333



Pre svega, moram da vam kazem neka pravila koja nominovani treba da ispostuju, a to su:

1) Najaviti nominaciju svojim postom, ukljucujuci i link blogera koji vas je nominovao. 

2) Objavi istaknutu sliku na svoj blog.

3) Nominuj 10 drugih blogova i ostavi njihove linkove u svom postu.

4) Napisi sedam stvari koje volis kod sebe (kao na primer izgled, licnost, sposobnost i tako dalje), i nema negativnih cinjenica. 

I sada cu napisati sedam stvari koje volim kod sebe, krecemo (uffff) :D

1. To sto sam pozitivna i sto se cesto smejem. Smatram da na zivot treba gledati pozitvno, jer jedino tako mozemo zaista biti srecni. Ja znam da u jednom mom postu ima preko pedeset smajlija, a to je jedan od dokaza da volim da se smejem. Inace, ovo je sa razlogom na prvom mestu moje liste :) 

2. To sto sam super djak. Ja ne znam da li ovo i vama zvuci jako narciozno ili se to samo desava u mojoj glavi, ali meni je mnooogo glupo da pricam o svojim vrlinama zato sto imam osecaj kao da se previse hvalim. Nego da nastavimo mi dalje, bez obzira na moje glupo osecnje :D Od 1. do 8. razreda imam sve petice na kraju godine i to jako cenim kod sebe same.

3. To sto nemam zelju za popularnoscu u 21. veku. U mom odeljenju, skoro pa svi zele da postanu ,,popularni'' u smislu da cela skola zna za njih i da budu glavni u drustvu (gomila lajkova na facebook-u se podrazumeva). Ljudi, meni to ne treba i smatram da mi nista korisno nece doneti, osim ogovaranja na svakom cosku.

4. To sto umem da cenim tudju dobrotu. Kada meni neko ucini nesto dobro, ja mu to NIKADA necu zaboraviti i ucinicu sve sto je u mojoj moci da i ja njega/nju ucinim srecnim/srecnom :) 

5. To sto umem da saslusam tudje probleme i uz to da dam dobre savete. Ukoliko mi ljudi povere problem cesto umem da dam savet koji ce ih utesiti ili pomoci pri resavanju problema. Ok, znam da ovo vama mozda deluje kao nesto nebitno, ali ja ovo cenim kod sebe (ufff, ovo stvarno zvuci PREVISE narciozno).

6. To sto nikada, ali nikada necu odati tudje tajne. Kada mi neko poveri tajnu i zamoli me da nikome ne kazem, ja necu reci ni nekom najrodjenijem (poput clanova porodice), vec cu to zadrzati iskljucivo za sebe. Tako da, slobodno mi poverite sve svoje tajne, hahahaha salim se naravno :D 

7. To sto se razlikujem od ostalih. Ja sam jako srecna sto nisam ista kao i moja generacija, zato sto me to cini drugacijom. Na primer: moja generacija slusa narodnjake, a ja ne mogu da ih smislim (odnosno volim rok muziku), moja generacija ne voli da cita, a ja to volim... Svesna sam da razlicitost danas niko ne ceni, ali ja smatram ovo kao jedan veeeliki plus u mom karakteru :)

I to su bile neke moje osobine koje ja cenim, a sada hajde da nominujem 10 blogerki (naravno, ukoliko ste nominovane, a ne zelite da uradite ovaj tag, naravno da ne morate, necu vam nimalo zameriti):

1) Ana Bundalo (http://anasworld7.blogspot.rs/)
2) Andjela Novakovic (http://andjelinkutak2000.blogspot.rs/)
3) Andjela Micic (http://perfecthigh136.blogspot.rs/)
4) Neko Nebitan (http://alijindnevnik.blogspot.rs/)
5) Katarina Jovanovic (http://littleboxofhappiness.blogspot.rs/)
6) My Stylish Corner (http://mystylishcorner.blogspot.ba/)
7) Amina Bahovic (http://innisall.blogspot.com/)
8) Miljana Easy Skillful (http://miljana-saveti.blogspot.rs/)
9) Tijana Cvetanovic (tijanaqueenoffashion.blogspot.com)
10) Anja Minic (anjalittleworldd.blogspot.rs)

24 коментара:

  1. Odlican tag! :) Hvala ti za nominaciju,probat' cu naci vremena da ga uradim :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Mnogo ti hvala na nominaciji! Ti si odlično odradila tag, svaka čast! ♥

    Novi post ------> innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala ti puno na nominaciji!!! <3333 Uradicu ovaj tag najverovatnije za vikend. :D Ne zvuci uopste narciozno to sto si super djak, to je normalno da napises ako stvarno to i jesi. Ja mnogo volim pozitivne osobe. Svidja mi se to sto si i ti takva.

    ОдговориИзбриши
  4. Odlican post, draga! Sve mi se jako svidjelo. Prelijepo pises na blogu.

    lejlaleca.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Hvala na nominaciji, mila :)
    Tvoji odgovori su odlični i jako je lepo sve to što si o sebi napisala :)
    Samo ostani pozitivna i uživaj u životu :*

    NEW POST -----> LITTLE BOX OF HAPPINESS <-----
    FOLLOW ME ON INSTAGRAM

    ОдговориИзбриши
  6. Preedivan post,hvala ti na nominaciji <3!Uradicu ovaj tag cim pre :)!

    ОдговориИзбриши
  7. hello,
    amaizing post and blog my blogger friends...
    ı am following you on gfc...
    if you want follow me back , please visit my blog
    soslubadem.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Prelep post. Koliko mi se dopada ovaj tag, toliko mi se sviđa i tvoje pisanje. Odmah ću da se učlanim u tvoj blog! Inače, imamo puno zajedničkih činjenica, you're my soulmate <3

    nova sam ovde, pa ako neko želi, može pročitati moj prvi post:
    http://introvertna-holandjanka.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaoj, ovo mi je jedan od najlepsih komentara koje sam ikada dobila na blogu, hvala ti puuuno na tome <3 <3 <3 Pogledacu tvoj blog :)

      Избриши
  9. Анониман29. мај 2016. 09:29

    Super post,jako zanimljiv tag,hah! :D

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  10. Hvala ti puno na lijepim riječima <3 Odličan post :*

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши