среда, 17. август 2016.

#BTS - School haul :D

Izvinjam se sto kasnim sa postom, ali nisam bila kod kuce ovih dana posto sam zelela da iskoristim poslednje dane raspusta, ali do 1. septembra ce postovi izlaziti malo cesce, kako bih vam objavila sve isplanirane  #BTS postove :) 
 Ukoliko se ne varam, ovo je prvi haul post na mom blogu i veoma sam srecna zbog toga! Svake godine u avgustu, moja mama i ja ushiceno i srecno po nekoliko sati provodimo u razgledanju i kupovini novog, mirisljavog skolskog pribora (jesam li jedina koja obozava miris novih knjiga, svezaka...). Biramo ga sa srcem i bas zbog toga mi on ulepsava celu skolsku godinu. Kada idemo u ,,skolsku'' kupovinu i u meni i u mojoj mami se probudi jedno veeeliko dete i mnogi ljudi bi pomislili kako nismo bas 100% normalne zato sto po autobusu razgledamo sve te sarene sveske, zato sto ne mozemo da se strpimo da stignemo kuci i tamo razgledamo sve sto smo kupile :D A sada, predjimo na post pre nego sto i vi pomislite kako sam ja neka ludaca haha :D


Ovako izgleda moj ranac. Meni se dopada i ima taman onoliko pregrada koliko mi je potrebno. Ja nisam ona osoba koja voli torbe za skolu i to iz nekoliko razloga. Jedan od njih je zato sto mi od svih knjiga teskih nekoliko tona, rame otpadne. Sa rancem je vec druga prica. Sva tezina se podeli na oba ramena i tako mi bude totalno ok :D Takodje, oni imaju mnooogo vise pregrada nego torba, a mislim da to treba svakom djaku. Da li se vama dopada moj ranac (pisite mi u komentarima, mnogo bih zelela da cujem vase misljenje)?



Zatim, tu je i moja pernica, koju sam nasla po neverovatno niskoj ceni. Kostala je svega 150 dinara, sto je morate priznati danas retka cena za jednu pernicu. Meni je bas fina, jeste da i nije bas nesto WOW, ali je svakako totalno ok sa obzirom na cenu :)



Sledece su sve one sitnice koje cu drzati u svojoj pernici. Tu su uglavnom sve one sarene hemijske i olovke, posto ja zaista volim da imam sarene hemijske. Na sledecoj slici cete videti i jedne preslatke olovke sa smajlcima, koje su mene ostavile bez daha :D


Uh, tek sad vidim da se olovke i ne vide bas lepo :(

A sada jos neke sitnice koje kupuje svaki djak, bilo da je osnovac ili srednoskolac :) To su naravno zarezaci i jako slatke gumice u boji. Ne pitajte me zasto ih ima na hiljadu, zato sto je to stvarno duga, duuuuga prica... 



A sada, jedna stvar kojoj se jako radujem. To je jedna mala crna beleznica sa zlatnim cveticima. Do skoro sam mrzela zlatnu boju, ali sam je nedavno prilicno zavolela :) Iskreno, nemam pojma sta cu pisati unutra, ali ce se verovatno u njoj naci TO DO lista i ideje za postove :) Jako je mala, pa je to super zato sto mogu da je nosim svuda sa sobom. Da li se vama dopada i da li vi imate neku slicno beleznicu?



Tu su naravno i sveske, bez kojih nijedna ,,skolska'' kupovina nije potpuna. Sve te sarene i divne svescice na jednom mestu, to mi je prosto WOW. Imam ih na hiljadu, ali kad god ih vidim u prodavnicama moram da uzmem neku, bez obzira na to sto ih imam 10 000 000 kuci haha :D Je l' ste se vi pronasli u ovome, hajde priznajte? :D Uskoro cu vam napraviti post u kome cu vam predstavti sve moje sveske koje sam kupila za ovu skolsku godinu, mislim da ce se zvati ,,Moja kolekcija svezaka'' ili nesto tome slicno.



Tata mi je kupio dva predivna crna tanka flomastera marke Maped, koju cu koristiti u mojim Doodle arts idejama. Ukoliko ste i vi u potrazi za dobrim crnim flomasterom, imate toplu preporuku od mene za ove sa slike iznad :)



Sledece na redu su farmerke. Ok, znam da one mozda i ne bi trebalo da se nadju u ovom postu, ali nekako su mi povezane sa kupovinom za skolu. Ipak cu ih nositi tokom skolske godine, zar ne? :D Meni su savrsene, zato sto obozavam dezen sa zvezdicama. I da, ako nekoga zanima, kupila sam ih u Terranovi, a cene se nazalost, ne secam. 



Kupila sam i jednu kutiju sa belim kruzicima, u kojoj cu drzati neke skolske sitnice (jos ne znam koje tacno). Kupila sam i rozu (koja je po meni jos lepsa od ove), ali sam zaboravila da je slikam, sorry.



I za kraj, stvar kojoj se ja najvise radujem je...................................... Novi telefon, jeeeeeej :D Slikala sam samo njegovu kutiju, ali nisam mogla i njega samog, posta sam njime i slikala danasnje slike. Ima savrsenu kameru i od danas, pa nadalje cu vam slike slikati njime :) Zaista je ovaj telefon, zasluzio sve pohvale od mene. Pisite mi u komentarima da li mislite da se kvalitet slika poboljsao u danasnjem postu, nego sto je ranije bio, mnogo bi mi znacilo vase misljenje <3

I to je to, ljubim vas i pozdravljam :**** 

36 коментара:

  1. Dopada mi se ranac, lepo si uradila ovaj haul :D
    http://thewhiteandgold.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. https://inspirisise.wordpress.com/blog/
    Objavila sam svoj prvi post pa bih volela da dođete, pogledate, prokomentarišete... Planiram da objavljujem mnogo toga - o školi, ishrani, treninzima, organizaciji... Svratite!

    ОдговориИзбриши
  3. Sve stvarčice su stvarno prelepe! Drago mi je što si dobila novi telefon,slike su zaista mnogo bolje! I ja sam od onih koji svake godine kupe 1000 svezaka, iako ih imaju 10 puta više kući. :') Post je odličan!

    http://introverted-dreamer.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno na divnom komentaru :) E sad mi je mnogo lakse kad znam da nisam jedina koja to radi :D <333

      Избриши
  4. Odličan post, jako mi se sviđaju stvarčice <3

    https://doroty4.blogspot.hr/2016/08/godisnjica-bloga.html

    ОдговориИзбриши
  5. Super stvari si kupila, sviđa mi se ruksak!♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  6. Super stvarčice!! Uživaj!! :)
    Vesna -Home Chic Club
    new post: http://vesna-kreativnostidrugesitnice.blogspot.rs/2016/08/a-product-review-twinkledeals.html

    ОдговориИзбриши
  7. Odlicne stvari! :)

    post o organizaciji: introvertna-holandjanka.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Divan post draga moja Nera,sve stvarcice su preprepreeeslatke <333!Bukvalno jedva cekam post o sveskama :)!Imamo p[ar istih stvarcica <33!Telefon je vrh,drago mi je da ces imati jos vise inspiracije za nove slike :)!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo ti hvala Andji, definitivno cu imati mnooogo vise inspiracije za sto bolje slike :) <33333

      Избриши
  9. Fantastičan post! Jako mi se sviđaju stvari koje si kupila, i da... slike su fenomenalne *-*

    Moj blog: petra-s-life-blog.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  10. Jako mi se sviđa tvoj ranac,pogotovo beležnica prelepo je zaista i predivno izgleda sve,odlično slikaš i prelepe si stvari kupila zaista. Nadam se da ću u daljim tvojim postovima videti još neke ovako lepe slike i da ćeš nam nastaviti i dalje slikati neke tvoje stvari.
    Nova sam i mnogo bi mi značilo kada bi pročitala i komentarisala moj novi post,i učlanila se na moj blog. Hvala. ♥ http://belablogss.blogspot.rs/2016/08/back-to-school-15-novi-pocetak-iz-ugla.html

    ОдговориИзбриши
  11. Ahhh tako obozavam school haul postove. Ipak sav taj prelep pribor na jednom mestu.♥♥

    Zapratila sam te, nakon procitanih i nekih starijih postova. Znacilo bi mi da posetis moj blog i da me takodje zapratis. Imam novi post o odrastanju. :)
    worldarounyo.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogomti hvala i ja kometaru i na uclanjenju :) Ja sam vec jako dugo uclanjena na tvom blogu <3333

      Избриши
  12. Kvalitet slika je mnogo bolji u današnjem postu i ja se mnogo radujem budućim BTS postovima na tvom blogu, vjerujem da će biti jako jako zanimljivo!
    Ruksak je divan, pribor koji si kupila je sav u bojama i jako kjuuut.
    I da, duguješ nam ispričati priču što se tiče broja onih oštrila i gumica :D hahah jako sam sretna zbog tebe jer si dobila novi mobitel <3 <3 <3 Super post :*

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  13. sretno u novoj skolskoj godinii
    odlican post

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  14. Beležnica i ranac su predivni ♥

    beautyandstylebyemmma.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  15. Ajme obozavam kupovinu pred skole od biljeznica,olovaka,pernica pa do nove robe i mobitela...Super post uzivala sam gledajuci sto si sve kupila za skolu i moram priznati da su stvari odlicne! :)

    Ako mozes,klikni na linkove u zadnjem postu,bila bih ti vrlo zahvalna :)
    http://beautyshapes3.blogspot.hr/2016/08/twinkdeals-wishlist.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
  16. Gdje si kupila ruksak? Tražim neki, ali ni sama ne znam gdje bih išla pogledati. Ovaj mobitel se čini stvarno super. :)

    beautybydorotea.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I jeste super, zaista :) <3 Meni je ranac kupio tata kada je bio u Makedoniji, tako da nazalost ne znam o kojoj prodavnici se radi i nisam ga vidjala kod nas :(

      Избриши
  17. Lepe stvari si kupila.Dopada mi se i mobilini :)

    Ukoliko zelis da se pratimo, javi se na mom blogu :)
    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  18. Predobroo,zaprati ♥ http://diarybyee.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  19. Nice post!!
    http://www.udressme.co.nz/bridesmaid-dresses.html

    ОдговориИзбриши