недеља, 4. децембар 2016.

Razlog mog misterioznog nestanka?

Ovako ljudi, danasnji post ce biti bez odredjene teme, odnosno objasnicu vam sta se to dogadjalo na mom blogu u zadnja 2 meseca i sta planiram za dalje postove. Nadam se da vas necu mnogo smoriti, ali sledeci post ce biti zanimljiviji, obecavam :) 
Pre svega, moram da kazem da mi je ovo kuckanje i razgovor sa vama preeeevise nedostajao i hvala vam puno sto imate razumevanja za mene, najbolji ste i volim vas najvise na svetu <333
Sigurno se pitate zasto me nije bilo ovako dugo i zasto vas nisam obavestila da nece biti duze vreme postova. E pa, to je zato sto nisam mogla da udjem na svoj blog. Pokusavala sam i pokusavala, ali pisalo je da moj blog vise ne postoji i da je nemoguce uci na njega. Ja sam bila prepadnuta i pozvala sam drugaricu da mi kaze da li kada udje na adresu mog bloga ima postova i ona mi je rekla da je sve u redu. To me je jedino smirilo, inace bih poludela. Taj osecaj da mislis da vise nikada neces ponovo napisati post na svom blogu i da ce tvoji citaoci ostati zbunjeni i bez ikakvog objasnjenja o cemu se tu radi, nikome ne bih pozelela. Danas mi je dosao jedan drug koji se prilicno dobro razume u kompjutere i uspeo je posle 3h rada da mi udje na blog. Znaci, do neba mu hvala, bez njega ne bih sada pisala post <3333 Potrudicu se da vam sto redovnije (koliko je to u mojim mogucnostima) pisem postove, kako bih vam se oduzila za izgubljeno vreme :) Uskoro planiram da zapocnem seriju svih postova vezanih za predstojece praznike i jako joj se radujem, jer ja decembar obozavam. Ni hladnoca mi ne smeta kod decembra sve dok znam da me ceka topli radijator kuci :D Necu vam vise dosadjivati, vidimo se u sledecem postu i jos jednom, hvala vam na razumevanju <33333




9 коментара:

  1. Ja sam se ozbiljno zabrinula da si odustala od bloga ili tako nešto, ali hvala Bogu nije tako. :D Baš mi je drago što si uspela da rešiš problem, jedva čekam tvoje naredne postove. :*

    http://introverted-dreamer.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veoma mi je zao sto sam vas zabrinula, jer svi ste vi moji najbolji prijatelji koje ja volim najvise na svetu <333 Hvala ti puno na komentaru :)

      Избриши
  2. Meni je baš zbunjujuće bilo to što tebe nije bilo dva meseca ( ako se ne varam ) na blogu. Ulazila sam dosta puta i razočarala se iznova i iznova. Međutim danas me nešto nagovori da uđem i bam ! Eto ti novog posta i objašnjenja kog smo svi, čini mi se, čekali.

    Jako mi je žao što si imala problema ali mi je i drago što se sve tako tešilo. Ljubim te i čekam tvoje naredne postove sa nestrpljenjem. :)


    alijindnevnik.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne varas se draga moja i mnogo mi je zao sto je doslo do ovog problema, ali najbitnije je da je resen. Tebi od sveg srca hvala na ovom komentaru i mnogo mi je drago sto postoje ovako predivni citaoci poput tebe <3 <3 <3 Zaista ti hvala na svemu najdraza :)

      Избриши
  3. Uhh dobro je.Ja se vec prepala!
    Svrati ; https://eniiway.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  4. Draga moja,jako mi je zao sto si kroz sve to morala da prodjes,jako je stresno <33!Veruj mi da sam se i ja iznervirala dok sam citala,akako je tek tebi :(!Drago mi je sto je konacno sve u redu,jedva cekam praznicne postove hihi <33!Ljubim te!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti najvise na svetu sto razumes kako mi je bilo, zaista mi to previse znaci :) Ja stvarno ne znam sta bih radila bez vas, mojih najdrazih prijatelja <33333

      Избриши
  5. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши