петак, 13. мај 2016.

10 amazing life hacks for every girl :)

Hejjj! Kako ste? Ovako, pre nego sto krenem sa postom moram da vam postavim jedno pitanje pa bih bas volela da cujem vase odgovore :D Da li vi dobijate ili gubite motivaciju za ucenjem kada shvatite da je preostalo jos samo mesec dana do kraja skole?

Ovo je prvi put da radim ovakvu vrstu postova, pa se zaista nadam da ce vam se dopasti :) U pitanju su stvari koje mogu znatno olaksati svakodnevni zivot jedne devojke. Necu vas mnogo zadrzavati uvodom, nego da predzemo na glavni deo posta :D

1) Ako pogledate sliku ispod videcete da je na prvoj slici konjski rep veoma spusten, a na drugoj malo podignutiji a samim tim i lepsi. Ako zelite da postignete taj efekat samo ispod steznika stavite dve ukosnice i to je to (ne umem bas najbolje da objasnjavam, ali videcete vec sa slika).


2) Da li vam se desavalo da dugo niste otvarali bocicu laka za nokte, te vam se onaj poklopac stegao? Zatim ste 5 sati pokusavale da ga otvorite i dobile zuljeve i crvenilo po rukama i na kraju ipak niste uspele da ga otvorite. Ako vam je ovaj osecaj dobro poznat, onda sledeci put kada dodje do takve situacije stavite gumicu za tegle oko poklopca laka za nokte i otvorite ga.           



3) E sad, znam da nije zima ali sledeca stvar je po meni jako korisna, pa sam morala da vam je pokazem. Videcete o cemu se radi ako pogledati sliku ispod.



4) Je l' vam poznat osecaj kada zelite da idete na neki rodjendan, a imate osecaj da nemate nista lepo da obucete u svom ormaru. Sve sto treba da uradite u tom trenutku je da pronadjete majicu koja vam je dugacka i velika i za koju ste mislili da je nikada necete iskoristiti. Od nje mozete napraviti jednu jako lepu haljinicu ukoliko pratite postupak sa slike ispod :)


5) Sledeca ideja je veoma slicna onoj prethodnoj, ali je ovoga puta u pitanju jedna jako slatka suknjica.


6) Ukoliko imate male usne ili biste zelele malo vece, onda dobro pogledajte sliku ispod. Prvo sto treba da uradite je da namazete karmin bilo koje boje. Zatim uzmite jednu papirnatu maramicu i blago pritisnite njome donju usnu. Onda stavite malo pudera na obe usne i opet namazite karmin kojeg ste naneli u prvom koraku. I eto ga! :D

7) Ukoliko zelite ukosnice u boji samo ih premazite lakom za nokte.


8) Pretpostavljam da za ovo vec znate, a to je da ako se umazete crnim vinom fleku mozete skinuti belim vinom. Kul aaa? :D


9) Sledeca stvar je jako korisna za sve devojke koje cesto koriste maskaru. Ako vam cetkica izgleda kao na prvoj polovini slike, onda je samo stavite u vrelu vodu i izgledace kao nova :)


10) I poslednja stvar je vezana za putovanje. Obicno obuca zauzme previse mesta u nasim koferima, ali mi to mozemo izbeci ukoliko je stavimo u kapu/kesu za tusiranje. Videcete vec na slici na sta mislim. 


I to je to, a mi se vidimo u sledecem postu :) Volim vas <3

18 коментара:

  1. Odličan post! Hvala ti što si sa nama podelila ove odlične hackove! :) ♥

    Novi post ----> innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Super savjeti draga! Mislim da je ovaj pod rednim brojem 6 za duže trajanje karmina na usnama. Hvala ti što si s nama podijelila ove savjete, postovi su ti uvijek vrh! <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti od srca draga <3333 Uhh, pogresila sam, taj trik jeste za postizanje mat karmina od najobicnijeg karmina koji sija :)

      Избриши
  3. Odlican post,super saveti <3!Za neke sam vec cula,ali ostale ce mi biti jako od koristi <3!Bravo Nero <3!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. 9. life hack mi je skroz kul :) posjeti moj blog i zaprati me ako želiš http://mimicaa27.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Evo mene opet haha! Samo te želim obavijestiti da sam te nominovala za jedan tag na mom blogu pa ako želiš vidi :) <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  6. Odlično. Zaista si mi puno pomogla. Ovaj sa trikom za rep i čizmice je meni prekjut i stvarno koristan. Zaisa divno kao i svaki put. :)


    Q and A na mom blogu, pa baci pogled malo - alijindnevnik.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas mi je drago da sam ti pomogla :) Hvala na lepom komentaru <3 Pogledacu, naravno <333

      Избриши
  7. Odlican post! Za neke sam trikove vec znala ali ima ih dosta za koje nisam a bas su korisni :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  8. Nominovana si za tag na mom blogu (andjelinkutak2000.blogspot.com).

    ОдговориИзбриши