петак, 18. децембар 2015.

Sta pokloniti za Novu Godinu???

100% sam sigurna da ovo pitanje muci mnoge, ne samo tinejdzere vec i odrasle osobe i bas zbog toga sam resila da pristignem u pomoc :D Ja sam vec kupila neke poklone za svoju porodicu i prijatelje i mozda je jos uvek rano za to, ali ja sam se bar resila ovog ,,problema''. Inace, ja sam u stanju da 3 sata setam kroz prodavnicu sve dok dobro ne razmislim sta cu kupiti za svoje najdraze i uvek obozavam taj neverovatan osecaj dok uzbudjeno biram idealan poklon za Novu Godinu :D Dok vam budem davala predloge za poklone, usput cu vam pokazati i sta sam ja kupila za svakoga :D Neke slike u ovom postu ce biti moje (potpisivacu se ispod mojih slika), a neke cu uzimati sa interneta. Da ne odugovlacim vise, mozemo da krenemoooo :D

Sta sve mozes kupiti mami?

Mame su najvaznije osobe u nasem zivotu (barem po meni) i zbog toga oko njihovog poklona ne treba uloziti samo novac, vec i srce i veeeeliki trud kako bi je odbradovali <3 E sad, to ne znaci da mi treba da joj kupimo neki ogroman poklon, vec to moze da bude i neka najmanja sitnica. Ja sam sigurna da ce se majka obradovati za svaki poklon (bilo da je mali ili veliki) zato sto si time pokazala da mislis na nju i da ti je do nje stalo. A sada, evo nekih primera poklona za nju:

- set koji sadrzi kecelju, rukavice...
- neke cinije, case ili druge stvari za kuhinju
- neki lep novcanik
- knjigu (samo pazi da ona bude nekog zanra kojeg mama inace cita)
- kremu za ruke, lice, pete...
- bilo sta od kozmetickih proizvoda (ukoliko maze nokte onda moze lak za nokte, karmin, maskara i slicno)
- ako imas malo vise para mozes joj kupiti neki nakit ili torbu



Na slici iznad je poklon koji sam ja kupila za moju mamu. Pretpostavljam da ne znate sta je ovo na cemu je zakacena masna. To je kecelja koju sam platila 200 dinara (u zadnje vreme mi cesto prica kako joj treba kecelja a da je mrzi da je kupi, pa sam resila da joj je ja kupim :D) E sad, ovu masnu sam sama napravila sa zeljom da poklon bude originalan :) Ako zelite i vi da je napravite tutorijal mozete pronaci na linku ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=9j8Z5_przfo

 Pored kecelje kupila sam mami i nivea kremu (koju obozava), a mozda cu da joj kupim i neki karmin, videcu vec :D

Sta sve mozes kupiti tati?

Tate su takodje veoma bitne osobe u nasim zivotima. Ja cesto imam problem oko toga sta da kupim tati, jer nekako nemam ideju (mozda je to zato sto je musko, a ja sam zensko :D). Evo sada nekih primera:

- set kozmetickih proizvoda (sampon, sapun, dezodorans...)
- carape
- penu za brijanje, loson za posle brijanja ili zilet
- kravatu (ako uopste voli da je nosi :D)
- knjigu (kao i za mamu moras voditi racuna oko zanra)
- neku solju (pa i muskarci piju kafu, zar ne :D)

Ja tati jos uvek nisam kupila poklon, ali planiram da mu kupim penu za brijanje i jos nesto slicno tome :)

Sta sve mozes kupiti sestri?

Ja obozavam svoju sestru i ove godine sam njoj kupila prilicno veliki poklon :) Za nju najvise volim da biram poklone, verovatno zato sto imamo slican ukus, pa mi zbog toga nije tesko da odaberem nesto sta se njoj svidja. Evo sada nekih primera:

- set za nokte (mozes ga poruciti u nekim katalozima)
- kozmeticke prozivode (sa njima ne mozes pogesiti kada je u pitanju sestra)
- slusalice za usi
- nesto od nakita
- solju ili novcanik
- knjigu (predlozi ne mogu proci bez ovoga :D)







Poklon sa slike iznad je moj poklon koji sam kupila za sestru. Ako ne vidite bas najbolje kupila sam joj jednu veliku kutiju u obliku srca (u kineskoj prodavnici, kosta 250 dinara), onda Gabrini narandzast lak za nokte (90 dinara), Labello (jako je dobro, preporucujem da ga kupite. Kosta oko 190 dinara (promotivna cena), ima ga u svim prodavnicama kozmetike), onda sam kupila crnu Medusa senku (100 dinara, nasla sam ga u prodavnici Drogerija), maskaru Golden Rose (180 dinara) i pincetu.

Sta sve mozes kupiti bratu?

Ja nemam rodjenog brata, ali svakako cu vam pokazati neke ideje za poklone koje bih mu ja kupila da uopste postoji :D

- sal i kapu
- novcanik ili knjigu (strip ako je brat mali)
- set kozmetickih prozivoda
- duks ili drugi obilk garderobe
- rucni sat


                 

Cula sam da su ove slusalice sa slike iznad savrsene :)

Sta sve mozes kupiti drugarici?

Ukoliko kupujes poklon za najbolju drugaricu, mislim da se neces mnogo muciti (ipak poznajete se vrlo dobro i verovatno volite slicne stvari) :) Svakako, evo nekih primera:

- sal, kapu, rukavice, maramu...
- neke slatke papucice
- omiljeni casopis ili neku zanimljivu knjigu
- kutiju sa slatkisima
- zanimljivu solju (samo je bitno da je dezen jako interesantan)
- masku za telefon i slusalice (ukoliko ne znas koji joj je telefon, iskoriste ove dane pred Novu Godinu kako bi to saznala. Ali budi oprezna, kako drugarica ne bi saznala sta smeras :D)



Posto moja mama ume da plete, ja sam to njeno umece iskoristila za poklon za drugaricu :D Ona je isplela ovu plavu, svetlucavu kapu a rukavice sam ja kupila u prodavnici ST.GEORGE (ovde mozete kupiti razne vunice, salove, kape...). I rukavice su svetlucave tako da je poklon po meni bas novogodisnji :D

Sta sve mozes kupiti drugu?

Ako imas najboljeg druga, a nemas pojma sta mozes da mu kupis za Novu Godinu, onda pogledaj sledece predloge:

- neki zanimljiv strip
- rucni sat (ukoliko imas dovoljno novca za to)
- loptu za sport kojim se najvise bavi
- slusalice za usi
- neki lep duks
- igrice za kompjuter

                     

Ja imam najboljeg druga, ali mi nikada ne kupujemo jedno drugom poklone za Novu Godinu (ne znam zasto), ali kada god odem na neko letovanje ili slicno uvek mu kupim neku sitnicu. Posto nemam poklon za njega sliku iznad sam uzela sa interneta :)

Kakve poklone mozes sama da napravis, ako nemas dovoljno novca?

Ukoliko nemas dovoljno novca, onda mozes da napravis poklon za sve tebi drage osobe. To mogu biti neke cestitike, kutijce u kojima mozes staviti neke slatkise (recimo bombone), pisma u kojima ubacis crtez koji si nacrtala. Evo i nekih slika koje sam ja nalazila po internetu a koje moze posluziti za poklone:



Ovo mozda i ne lici bas na poklon za Novu Godinu, ali svakako salje poruku kako volite nekoga a smisao Nove Godine je svakako ljubav :)



Ove dve cestitike su jako, jako jednostavne a zaista neodoljive i presltake :D


Na youtube-u imas postupak kako napraviti ovakve kutije, pa ako zelis da pogledas samo u pretrazi napisi: ,,origami box''. U njima mozes staviti razne slatkise ili neke druge stvarcice i mozes je ukrasiti po zelji :)




Ovo takodje ne lici mnogo na Novu Godinu, ali je svakako poklon vrlo zanimljiv :D




Ovo su bila dva primera origami kutijica u kojima mozete staviti sta god zelite, a moj predlog vam je da untra stavite neke ukusne slatkise (njam, njam) :D


U ovakvim slatkim pismima mozete staviti neki lep novogodisnji crtez :)

Evo sada jos nekoliko zanimljivih primera :D





A sada, moram da vam pokazem jednu salvetu za Novu Godinu koja sam kupila u prodavnici ,,Drogerija'' (slika ispod). Zar nije preslatka? Ja sam se odusevila kada sam je videla :D Kada bude novogodisnji i bozicni rucak 100% cu njih postaviti na stolu :)




35 коментара:

  1. Divan ti je post, i super su ideje! :)

    http://ninasbeautycorner.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Jako lepe ideje.Posebno mi se dopada ovo origami srce,ja sam nešto slično pravila.Doduše u mojoj kući ne kupujemo poklone jedni drugim,ali ideje su vrlo lepe

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti mnogo Jeco <3 <3 Drago mi je da ti se srce dopada :) Verujem da je tvoje srce ispalo super <3

      Избриши
  3. Veoma kreativne ideje :) Super post <3

    New post on my blog ---> http://staliaisbae.blogspot.ba/2015/12/the-heart-want-what-it-wants.html

    ОдговориИзбриши
  4. Jaoo ovaj post mi se jako svideo. Kupila sam sličnu kutiju drugarici za rođendan.Ova mašnica je prelepa i sigurna sam da ćeš oduševiti mamu poklonom.Jako originalno od tebe. Ova salveta je prelepa baš onaj Christmas fazon. ☺ ♥
    http://natalijabeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaoj Nato, uvek mi napises prelepe komentare i mnooogo ti hvala na tome <3 <3 Nadam se da ce se mojoj mami i tvojoj drugarici dopasti poklon i drago mi je da ti se salveta dopada :)

      Избриши
  5. Odlicne ideje si nam napisala, ja sam pocela sa poklonima za ukucane :D <3

    http://jfashionlover.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  6. Predivan post Nera,odusevila si me <3!Sve slike su prelepe,dala si mi par ideja i saveta koji ce mi svakako vrlo dobro doci.Sestri i drugarici,kao i mami svake godine najduze biram poklon jer zelim da bude savrsen svaki delic koji on sadrzi!Poklon za sestru ti je presavrsen,samo bi ti posavetovala da stavis neki papir ili vatu dole(tkaninu bilo sta)da bi malo uzdiglo poklone i izgledalo punije <3!Eto to je mali savet,ako ne zameras!Divan post stvarno,tvoj blog mi postaje jedan od omiljenih!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaoj Andjela, ovo je stvarno jedan od najlepsih komentara koje sam ja ikada dobila, i punooo ti hvala na tome <3 <3 Hvala ti i na super savetu, upotrebicu ga sigurno :D Jos jednom, hvala ti mnooogo na prelepim recima, i moram da napomenem da je i tvoj blog jedan od mojih omiljenih <3 <3

      Избриши
  7. Одговори
    1. Svaki komentar koji mi napises me uvek razveseli i ulepsa dan, tako da ti MNOGO HVALA na tome <3 <3 Drago mi je da ti se svidjaju moji pokloni, zaista sam se puno trudila oko njih :) Haha dobro mi je poznato to radosno iscekivanje reakcije prilikom davanja poklona i zaista se nadam da ce se tvoja drugarica oduseviti poklonom koji joj das <3 <3 Pogledacu tvoje takmicenje :)

      Избриши
  8. Divan post,sigurna sam da ces nekome pomoci u odabiru poklona,tvoje ideje su vrlo kreativne i mastovite.Divan post,Nero.Ps.cestitam na 60 citaoca,zasluzila si:):):)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti punooo Ana <3 <3 Joj, mnogo mi je drago sto ti se dopadaju ideje i sto mislis da sam zasluzila 60 citaoca :) Divna si, stvarno <3 <3

      Избриши
  9. preeeeeedobar post!
    GIWEAWAY KOD MENE - http://thinkpinkpeoples.blogspot.rs/2015/12/4christmaspostdouble-giweaway.html

    ОдговориИзбриши
  10. Ovo je preodlican post,stvarno ce biti i previse od pomoci. Sigurna sam da je i drugima mnogo pomogao. Ovo je stvarno za sve situacije,tako da ako ko ne zna sto kupiti kome za Božić tu jee- Nera :D haha,stvarno odlicno!


    Novi outfit post <3 ---> beautyshapes3.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti mnogo na ovako lepim recima :) Bas mi je drago da sam uspela da ti pomognem u izboru poklona <3 <3

      Избриши
  11. OMG this is such a helpful post, thanks for sharing hope my gift wrapping skills will advanced HAHA:)

    follow for follow?:)

    xoxo
    www.theclosetelf.com

    ОдговориИзбриши
  12. jako lepo bas mi se dopada!
    http://highheelpoodl.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  13. Jaoj ja tek trebam da idem u kupovinu poklona. Ima da se namucim, ali hvala na dobrim savetima. :)

    Na mom blogu mozes okititi jelku pa pogledaj. :)
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  14. Sjajan post!
    https://bewhoyouare221.wordpress.com

    ОдговориИзбриши