понедељак, 26. децембар 2016.

Kako organizovati nezaboravno vece sa drugaricama (best winter sleepover ever) :)

Do Nove godine je ostalo jos samo 5 dana, tako da je krajnje vreme da konacno zapocnem sa zimskim postovima koje sam toliko dugo cekala i kojima se cele godine radujem :) Razlog zbog kojih ih tek sad pisem je sto pre nije bilo snega, pa nisam imala inspiraciju za njih.

Pretpostavljam da svako od vas zna sa kim i gde ce provesti Novu, pa ukoliko cete i vi, kao i vecina tinejdzera, slaviti Novu sa najboljim prijateljima u necijoj toploj kucici, onda obavezno pogledajte moje predloge, jer se nadam da ce vam oni uciniti vece zanimljivijim. A saaaada, predjimo na prvi od njih :)

1) Napravite maske za lice

Mislim da bi bilo jaaako zanimljivo da sa drustvom napravite neku zanimljivu masku za lice. Ukoliko vas mrzi da pravite ili ukoliko ne znate neki dobar recept, uvek su tu kupljene maske koje mogu biti podjednako zanimljive kao i pravljene. Kada nanesete maske, obavezno se slikajte, jer mislim da bi slike mogle ispasti prilicno cool, a i bice vam drago kad za nekoliko godina budete videli te slike i setiti se svih vasih ludorija koje ste pravili :D




2) Citajte novine i resavajte kvizove iz njih

Ja imam gomilu novina koje mi je bilo zao da bacim, jer one uvek probude inspiraciju u meni :) Vecina tinejdzerskih novina ima u sebi mnogobrojne kvizove, te bi bilo jako zanimljivo resavati ih u drustvu i videti koliko ste slicni, odnosno razliciti. Po meni, ovo je sjajan nacin da se jos bolje upoznate i zblizite sa prijateljima, ali i da vam zajednicko vece ostane jos dugo u secanju :)



3) Zovite sa skrivenog broja vase prijatelje

Sa razlogom sam napisala VASE PRIJATELJE, jer smatram da nije ok zezati nepoznate ljude, to stvarno nije ok. Neka blaga sala sa vasim prijateljima je totalno ok i mislim da vas moze veoma zabaviti. Takodje, ne morate zvati ni sa skrivenog broja, mozete se predstaviti bas kao vi i reci nekome da vam se ,,svidja'' ili nesto tome slicno, ukoliko imate hrabrosti za to :)




4) Isprobajte zajedno neki zanimljivi recept

Mozete recimo probati da napravite bozicne kolace (potrazite na internetu recepte, ima ih puuuno) ili toplu cokoladu. Topla cokolada je jako jednostavna za pravljenje i ne morate da budete ne znam kakvi kuvari da biste je napravili, a i plus se jako brzo pravi :)


Uhhh, ogladnela sam zbog ove slike haha :D

5) Gledajte stare albume

Nova godina je idealno vreme da se podsetite dragih, starih uspomena, a i zar vas ne zanima kako je vas prijatelj izgledao u proslosti :D Mozete se dogovoriti da svako od vas ponese nekoliko albuma i zabava i smeh su vam zagarantovani :) 



6) Radite neki challenge :D 

Youtube je prepun razlicitim challenge-ima, a da li ste se zapitale kako bi bilo da i vi sa svojim drustom uradite neki od njih, po vama najzanimjiviji? Ja mislim da je ovo sjajna ideja i da ce vase vece ucniti jako zanimljivim i da cete ga pamtiti jos duuuugo, dugo :)



7) Pricajte/citajte bisere iz vaseg odeljenja

Ukoliko slavite vece sa prijateljem koji ne ide u vasu skolu ili odeljenje, onda mislim da bi ova ideja zaista mogla da vam izmami osmeh na lice. Ja imam svesku u kojoj pisem bisere iz skole i mogu vam reci da svaki put umirem od smeha kada citam bisere, a posto je i moja drugarica (koja ide u drugu skolu) od skoro pocela takodje, da pise bisere, mi smo se dogovorile da cemo ih citati u Novogodisnjoj veceri, jer je to pravo vreme za vracanje lepih uspomena. A vi, ukoliko ne pisete bisere, onda ih mozete ispricati i sigurno ce vam biti zabavno :) 



8) Pravite listu zelja za 2017. godinu :)

U drustvu je sve zabavnije, pa cak i pravljenje liste zelja za godinu koja sledi :D Ukoliko niste napravili svoju listu zelja, onda to mozete uraditi sa vasim prijateljima ili ako jeste, onda mozete dopisati jos neku, vas prijatelj ce vam sigurno dati neku kreativnu ideju :)



9) Otvarajte poklone 

Kada dodje tih cuvenih 00:00, mislim da se treba podsetiti na najranije detinjstvo tako sto cete sa prijateljima razmeniti poklone i sa uzbudjenjem pratiti reakciju onoga kome ste dali poklon (pa nista lepse od toga, zar ne?). :) 



10) Gledajte neki lep film

I za kraj, nesto sto skoro svi vole da rade, a to je........ gledanje filmova :) Ususkajte se u toplom cebencetu, zgrabite toplu cokoladu ili bilo koji drugi napitak i uzivajte u gledanju nekog zanimljivog filma sa drugaricama/drugovima. 





I to je to za danas! Zao mi je sto nisam pisala post oko dve nedelje, ali zadnjih nedelju dana sam po tri sata provodila u pozoristu jer sam se pripremala za neku predstavu (u kojoj sam glumila), a plus je bilo puno skolskih obaveza, tako da mi mooolim vas oprostite. Volim vas najvise i vidimo se uskoro <33333

Sta vi planirate da radite sa vasim drustvom u Novogodisnjoj noci? :)

12 коментара:

  1. Odlican post!!! Ja novu godinu slavim sa bratom koji je gejmer pa je jasno sta moram da radim.

    ОдговориИзбриши
  2. Svtarno odlican post. Ima dosta, dosta dobrih ideja,vjerojatno bih neku iskoristila da slavim sa drustvom :)

    MMara moj blog

    ОдговориИзбриши
  3. Super si ideje napisala,mislim da ce definitivno biti od pomoci *-*

    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  4. Predivan post draga,svakako divne ideje koje ce mi korisiti <33!Divno diiivno,ljubim te <33!

    novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Odlican post!
    Pratim te pa ako zelis uzvrati J&S

    ОдговориИзбриши
  6. Jao,predivno je ovo napisano,toliko ljepo,preljepo,ideje su super,sama ideja je odlicna,predivno,nemam rijeci *-*

    Zapratile smo te,ako zelis uzvrati :)

    sweet-girls-em.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши