четвртак, 2. фебруар 2017.

Moji crtezi - nekada i sad :D

Pre nego sto predjemo na glavnu temu posta, ja vam se moram od sveg srca zahvaliti na svim PREEESAVRSENIM komentarima koje ste mi ostavili u proslom postu i na svim odlicnim savetima koje sam dobila <333 Najbolji ste dragi moji i mnooogo te mi pomogli :)

Odmah da se izvinim na ocajnom kvalitetu slika iz danasnjeg posta, ali one su slikane pod mrklim mrakom i veoma lose sam ih obradila, tako da cu se mnogo vise potruditi sledeci put. Danas cu se veoma izblamirati jer cu vam pokazati moje crteze koju su nastali kada sam ja imala otprilike 6/7 a mozda i 8 godina :D Ja sam kao mala sve svoje slobodno vreme (a bilo ga je mnogo) provodila crtajuci crteze za svoju porodicu i moja mama je neke od njih cuvala (mada to sto je ona sacuvala je mali deo onoga sto sam ja nacrtala, a ona je sacuvala gooomilu crteza), a evo vama jedne slike na kojoj cete videti sve te crteze na jednom mestu (izvinjavam se i na losem fokusu, ali telefon nikako nije zeleo da fokusira crteze):



Kao mala sam tolike brljotine crtala, da se zaista cudim kako je moguce da sada crtam ok ahaha :D Verovatno zbog tolikog vezbanja sam se sada popravila XD Nego, predpostavljam da ste radoznali trenutno pa vas necu vise zadrzavati. ,,Uzivajte'' u mojim crtezima (bolje reci skrabotinama) iz najranijeg detinjstva :D




Ni ja ne znam sta bi ovo trebalo da predstavlja ahahaha XD



Pojma nemam zasto sam pisala ovo sa strane, ali ono... XD




I ja se pitam gde su Deda Mrazu noge XD XD

I Pikaso bi mi zavideo na ovome ahahaha :D
Opet moji natpisi koji kvare ,,predivan'' crtez :D



Prvi sam razred bila kad sam ovo crtala, morate mi oprostiti ahaha :D

Posto pretpostavljam da vam se zivot smucio posle ovih slika iznad, iskupicu se malo tako sto cu vam pokazati slike nekih crteza koji su nastali skoro i nadam se da ce vam se dopasti :) Mnogo bi mi znacilo vase misljenje o njima, pa ako vas ne mrzi napsite mi u komentarima i slobodno mi recite vase najiskrenije misljenje, pa cak iako vam se ne svidjaju moji radovi :)



Ovo bi trebalo da bude Leni (odnosno Milica), ali ne lici bas mnogo na nju :(







Morala sam da nacrtam 3 rada, jer zelim da ih poklonim mojim prijateljima :)
I to je sve za danas :) Jos jednom vam hvala na komentarima sa prethodnog posta, zaista ne znam sta bih radila bez svih vas, mojih najdrazih citaoca <333 Volim vas najvise na svetu :)

14 коментара:

  1. Wooow! Vidi se da si još od malena voljela crtati, predivno crtaš <33
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post -> This Is My Life

    ОдговориИзбриши
  2. Aiii, paa nije mi se život smučio, već sam se celaa raznežila. Imam čitavu fasciklu crteža koje sam tamo negde 2011. godine crtala i uvek ih rado gledam. Ovi su tvoji čisti dokaz dečje mašte i kreativnosti još od malih nogu !
    Međutim, predivno. Ovi skoro nastali su nešto neverovatno.
    P.S Crtež Leni liči na nju. :)

    Alia's little world

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaoooj, draga moja, ja sam se raznezila citajuci ovaj komentar, tako da ti mnogo hvala na njemu :) <3 <3

      Избриши
  3. Predivan post,bila si i ostala prava umetnica 💖!Imam i ja čitavu kolekciju crteža od kad sam bila mala i to me uvek oraspolozi ☺💖!Bambi je preesladak,a to što Deda Mrazu fale noge je bas personalizovalo crtež ❤❤!Što se ovih novijih tiče malo i reći da sam oduševljena 😊!Slike koverti sam slikunla u telefon da probam da nacrtam slične 💖!Divno draga mojaa,ljubim te puuuno ❤❤!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Najdraza moja, hvala ti najviiiiise na svetu na ovako preslatkom komentaru :) Bas mi je drago sto ces pokusati da nacrtas nesto slicno, to mi je i bio cilj da vas malo inspirisem <3 Jos jednom ti od sveg srca hvala <333

      Избриши
  4. Fantastično si napredovala!Ove zadnje slike su odlične.Svaka čast.Ne znam zašto,ali ja sam toliko nesposobna za crtanje,haha! ;)

    http://patheticblonde.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti od srca :) Ma sve se to usavrsava vezbanjem, nemoj da gubis nadu <3 A i mozda si samo prestroga prema sebi, ja sam sigurna da to nije tako lose kao sto ti kazes <333

      Избриши
  5. Vidi se da si još od malena kreativna. Jako mi se sviđaju crtezi, a posebno onaj na kome je Lena. Inace, bas lici na nju! :)

    http://anastasijamatic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnoooogo ti hvala, bas mi je drago da vidim da puno vas crtez podseca na Leni, stvarno mi to znaci <3 <3 <3

      Избриши
  6. Awww cute post :D
    Great blog! I'm following you, follow back? *
    http://omundodajesse.blogspot.pt/

    ОдговориИзбриши